Buitenschoolse opvang

We ontvangen je kind met een glimlach en luisteren naar de verhalen. De BSO is een plek waar niets moet maar (bijna) alles mag. Het is een gezellige en uitdagende plek voor kinderen na schooltijd en tijdens de schoolvakanties. Je kunt er klimmen en stoeien, knutselen en koken. En heerlijk binnen of buiten spelen en ontdekken. Gewoon lekker uitrusten van een schooldag mag natuurlijk ook, je kind leert er omgaan met allerlei situatie en maakt er vriendjes. We ondersteunen je kind op alle mogelijke manieren bij zijn ontwikkeling.

Zie onderaan deze pagina al onze BSO locatie's

Hoe ziet een BSO middag eruit?

Tijdens de schoolweken halen de pedagogisch medewerkers je kind op uit school (lopend, per (taxi)busje of bakfiets). Bij sommige locaties komen de kinderen zelf naar de BSO. We lunchen, drinken thee, eten fruit of een cracker. Er is tijd voor alle verhalen, we luisteren naar elkaar en maken een plan voor de middag. De pedagogisch medewerkers bieden verschillende activiteiten rond een thema aan en helpen de kinderen zonodig bij het bedenken van een leuke plan voor de middag.

Wil je meer weten? Neem contact op met de locatie van je keuze.

Extra workshops en sportclinics

Naast de dagelijkse activiteiten, worden op al onze locaties door onze extra activiteiten medewerkers workshops, sportclinics en de jaarlijkse sportdag georganiseerd. Dit team zorgt voor een leuk en gevarieerd aanbod, de kinderen mogen natuurlijk meedenken en hun ideeën en wensen aandragen. Al deze workshops en clinics zijn inbegrepen in het BSO-tarief.

Doenkids in de schoolvakanties

In de schoolvakanties is er opvang vanaf 7:30 uur tot 18.30 uur.  We maken voor elke vakantie een leuk activiteitenplan met behulp van Doenkids. Dit is een online database met allerlei activiteiten op het gebied van natuur, cultuur, creativiteit, techniek, sport en spel. Als iedereen er is maken we aan de hand van de activiteiten met elkaar een plan voor de dag.

BSO contractmogelijkheden

BSO totaal contract: opvang gedurende het hele jaar en in de schoolvakantie.
BSO schoolweken contract: alleen in de schoolweken
BSO vakantie contract: alle vakanties
Extra dagen: incidentele extra opvangdag (afhankelijk van plaats op de groepen)
Gratis extra dagen: bij ieder contract ontvang je gratis flexdagen, deze kun je in overleg en mits plaats op de groep, op elk gewenst moment gebruiken (het ruilen van contractdagen vervalt hiermee).
Tijdens studiedagen van school bieden wij altijd opvang, je kunt hier voor flexdagen gebruiken of de extra opvang wordt gefactureerd.

Tarieven BSO
Zoek een locatie

Buitenschoolse opvang

BSO van Dijck

Van Dijcklaan 4 , 3723 CG Bilthoven

Bekijk vestiging

Buitenschoolse opvang

BSO de Leeuwerik

Leeuweriklaan 1a, 3722 CT Bilthoven

Bekijk vestiging

Buitenschoolse opvang

BSO IKC de Regenboog

Aeolusweg 8, 3721 XG De Bilt

Bekijk vestiging

Buitenschoolse opvang

BSO de Steenarend

Planetenplein 2, 3721 LH Bilthoven

Bekijk vestiging

Buitenschoolse opvang

BSO de Theresia

Gregoriuslaan 4, 3723 KR Bilthoven

Bekijk vestiging

Buitenschoolse opvang

BSO de Wilde Poema

Kees Boekelaan 16, 3723 BA Bilthoven

Bekijk vestiging

Buitenschoolse opvang

BSO de Nijepoort

Versteeglaan 144, 3737 XC Groenekan

Bekijk vestiging