Kinderdagopvang

Wij zorgen met liefde voor je kind en doen er alles aan om het een fijne en plezierige dag te bezorgen! Onze kinderdagverblijven zijn kleinschalig en hebben een huislijke, warme sfeer, maar bieden ook een avontuurlijke omgeving, zodat er samen met andere kinderen van alles te ontdekken valt. Wij vinden het heel belangrijk dat je kind zich bij ons thuis voelt, daarom horen wij ook graag wat je als ouders belangrijk vindt.

Want je kind toevertrouwen aan een kinderdagverblijf is misschien een hele stap. Gelden er wel dezelfde normen en waarden als thuis? Hoe zit het met de veiligheid? Krijgt je kind de aandacht die het nodig heeft? Wil je antwoord op al die vragen, maak dan een afspraak om eens te komen kijken en stel dan gerust al je vragen!

Zie onderaan deze pagina al onze kinderdagopvang locaties

Samen spelen

De eerste jaren ontwikkelt je kind zich heel snel, wij zorgen voor mooi ontwikkelingsspeelgoed en bieden diverse activiteiten aan, we maken muziek en gaan zoveel mogelijk naar buiten. We zien wat je kind doet en laten dat natuurlijk ook aan jou weten via ons ouderportaal.

Wil je meer informatie over de dagelijkse gang van zaken? Neem dan contact op met de locatie van je keuze.

Tarieven Kinderdagopvang

Professionele én betaalbare kinderopvang bieden: dat is ons uitgangspunt, wij zijn een kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk. Onze tarieven zijn gebaseerd op onze daadwerkelijke kosten. Luiers, maaltijden en activiteiten zijn verder bij de prijs inbegrepen. Je hoeft niets zelf mee te nemen.

Tarieven Kinderdagopvang

Uk en Puk

Uk en Puk

Wij werken ontwikkelingsgericht. Bij de 0 tot 4 jarigen maken we gebruik van het programma Uk en Puk. Dit is een thema gericht ontwikkelingsprogramma, met praktische handvatten waardoor onze pedagogische medewerkers meer inzicht krijgen in de ontwikkeling van je kind. De pop Puk speelt daarbij een belangrijke rol en die is op alle groepen aanwezig. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan de brede ontwikkeling van de kinderen; op alle gebieden zoals taal, sociaal, motoriek en ook ruimtelijke oriëntatie. Er wordt met thema’s gewerkt en bij elk thema horen voorleesverhalen en activiteiten. De groep wordt ingericht met materialen die passen bij het thema. Er is natuurlijk ook voldoende ruimte voor vrij spel! Het spelend leren komt op een laagdrempelige manier aan bod. Er is een mooie mix van ontdekken, ontwikkelen en ook zeker ontspannen. Belangrijk is dat de kinderen er voor open staan en er plezier in hebben.

Zoek een locatie

Kinderdagopvang

KDV de Bosuiltjes

Prof. Bronkhorstlaan 10 (terrein Berg en Bosch), Parkeerplaats 10, gebouw 98, 3723 MB Bilthoven

Bekijk vestiging

Kinderdagopvang

KDV de Leeuwerik

Leeuweriklaan 1a, 3722 CT Bilthoven

Bekijk vestiging

Kinderdagopvang

KDV van Dijck

Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven

Bekijk vestiging

Kinderdagopvang

KDV de Steenuiltjes

Planetenplein 2, 3721 LH Bilthoven

Bekijk vestiging

Kinderdagopvang

KDV de Welpen

Kees Boekelaan 16, 3723 BA Bilthoven

Bekijk vestiging