Bij de Leeuwerik zijn we veel buiten., want onze locatie ligt in een prachtige groene omgeving, aan de rand van het Panbos. Heerlijk een potje voetbal in de tuin of lekker met de kinderen naar het bos. We bieden dagelijks activiteiten aan en stemmen dit af aan de behoefte van de kinderen. De ruimte is licht en heeft duidelijke speelhoeken voor jong en oud. Atelierkasten gevuld met allemaal verschillende materialen waar de kinderen gedurende de dag gebruik van kunnen maken. We denken graag met u mee wanneer uw kind naar sport gebracht moet worden. Onze locatie beschikt over een busje en de chauffeur is flexibel inzetbaar.

Tot ziens bij de Leeuwerik

 

 

BSO de Leeuwerik

  • Leeuweriklaan 1a,
    3722 CT Bilthoven

  • Manager: Erika Roodenburg (06 49229156)
  • Registratienummer (LRK): 487364399
Rondleiding Schrijf meteen in

Groepen en openingstijden

Op alle dagen worden maximaal 36 kinderen van de Julianaschool opgevangen in 2 leeftijdsgroepen. De kinderen worden opgehaald uit school en we zijn geopend tot 18.30 uur.

Een middag op de BSO

Op De Leeuwerik wordt veel gekookt, in de ruime keuken worden door jong en oud de lekkerste gerechten gemaakt. Ze werken vaak met thema’s en er is een activiteiten koffer waar de kinderen uit kunnen kiezen, ook kun je natuurlijk lekker spelen met je vriendjes, of rustig een boekje lezen als je moe bent van een lange dag school.

Zoek een locatie

Peuteropvang

Peuteropvang van Dijck

Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven

Bekijk vestiging

Peuteropvang

PO Pluto en Kleine Beer

Planetenplein 2, 3721 LH Bilthoven

Bekijk vestiging

Peuteropvang

Peuteropvang Juliaantje

Leeuweriklaan 1a, 3722 CT Bilthoven

Bekijk vestiging

Peuteropvang

Peuteropvang Theresia

Gregoriuslaan 4, 3723 KR Bilthoven

Bekijk vestiging

Peuteropvang

Peuteropvang Oranje Welpen

Kees Boekelaan 16, 3723 BA Bilthoven

Bekijk vestiging