BSO de Theresia is onderdeel van de Brede Theresiaschool. In de vertrouwde omgeving van de school gaat vrijetijdsinvulling spelenderwijs hand in hand met ontwikkelen. De jongste kinderen hebben eigen groepsruimtes op de begane grond. Er is een gezellige omheinde speelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.
Op de bovenverdieping is een kleine BSO groep waar jonge kinderen kunnen wennen aan de overgang naar de oudere BSO groepen als dat nodig is. Deze oudere groepen delen 2 klaslokalen met de school. Door een handig ombouw systeem van de wanden en klapkasten, worden de lokalen omgetoverd tot BSO lokaal. Deze groepen spelen op het grote plein, maar mogen ook aansluiten op de speelplaats van de jongere kinderen. Ook is er een groep speciaal voor de oudste kinderen opgezet. Hier is in samenwerking met pedagogisch medewerkers gespecialiseerd in deze leeftijdsgroep een ruimte ontwikkeld die aansluit bij deze doelgroep. Deze kinderen kiezen er vaak voor om op het grote plein en in de gymzaal te spelen. Ook mogen zij naar het prachtige veld naast het pand als ouders hiervoor toestemming hebben gegeven.

Workshops, sportclinics, vakantieprogramma’s en uitjes vormen een onderdeel van ons aanbod.
Kom gerust eens kijken om sfeer te proeven!

 

Groepen en openingstijden

De BSO bestaat uit 2 jonge groepen, 2,5 middengroep en 1 groep voor de oudste kinderen. Op woensdag en vrijdag zijn er momenteel 2 groepen geopend. De BSO is aansluitend de school geopend en sluit om 18.30 op de reguliere dagen. In de vakanties zijn zij geopend van 7.30 tot 18.30.

 

Een middag op de Theresia BSO

De Theresia BSO in hetzelfde gebouw als de school, dus fijn vertrouwd! Lekker buiten spelen, lezen, knutselen, bouwen met de lego of meedoen met één van de door de pedagogisch medewerkers georganiseerde activiteiten.