De BSO van Dijck is gevestigd in de Van Dijckschool en heeft ruimte voor 50 kinderen. De drie groepsruimten zijn riant en bieden veel mogelijkheden voor allerlei binnenactiviteiten. Ook het grote schoolplein biedt genoeg uitdaging voor sport- en spelactiviteiten, De BSO maakt naast de peutergroep Uilennest en kinderdagverblijf Van Dijck onderdeel uit van het Kindcentrum Van Dijck. Er wordt op allerlei gebieden samengewerkt met de basisschool, waardoor er een doorgaande lijn in onderwijs en opvang vanaf 0 tot 13 jaar wordt gerealiseerd.

Tot ziens bij de van Dijck

BSO van Dijck

  • Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven

  • Manager: Tamara Boelhouwer (06 10069223)
  • Registratienummer (LRK): 214598895
Rondleiding Schrijf meteen in

Groepen en openingstijden

Er wordt gewerkt in 3 leeftijdsgroepen; 4 t/m 5, 6 t/m 7 en de 7+ groep. De BSO is op alle werkdagen geopend van 14.30-18.30 uur, tijdens de vakanties wordt er samengewerkt met BSO De Theresia.

Een leuke middag op de BSO

De school is uit en dat betekent dat er een gezellige middag op de BSO aanbreekt! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kom je naar de BSO ruimte, eerst even lekker spelen en dan lekker wat eten en drinken en vertellen over e dag. Na het eten mag je doen wat je het allerliefst doet…  je eigen zin! Voor sommige is dat knutselen, maar anderen vinden voetballen op het pannaveldje helemaal het einde! Regelmatig is er een workshop of een clinic, dat maakt de BSO nog leuker, bijna jammer dat  de BSO middag zo snel omgaat!