Het ouderportaal

Beleef de dag mee via het ouderportaal op je computer of de app op je smartphone. Of je nu voor het eerst je kindje naar het kinderdagverblijf brengt of dit al langer doet, het blijft een bijzondere stap. Je moet je kind even loslaten. Wij begrijpen helemaal dat je dan niet kunt wachten om weer een glimp van je kind op te vangen. Daarom hebben wij een portaal voor ouders. Hierop delen we foto’s en verhaaltjes over je kind. Zo beleef je dag van je kind toch een beetje mee.

Contact via het ouderportaal

Je kunt heel gemakkelijk een mededeling over je kind naar ons sturen, een afmeldingen doen of een vragen stellen aan onze medewerkers. Een mooie manier om op afstand de dag van jouw kind mee te maken en in contact te zijn met ons, óók als je aan het werk bent.

Handleiding ouderportaal app

Dagboekje

Je kunt elke dag meekijken hoe het met je kind gaat. Je weet hierdoor ook precies het dagritme van je baby of de leuke activiteiten die je kind doet. Regelmatig schrijven we voor de jongere kinderen een stukje in het dagboek. En we sturen foto’s van de BSO kinderen, zodat je weet wat ze bij ons allemaal beleven. Alle foto’s zijn eenvoudig te downloaden.

Handleiding ouderportaal web