Werken bij

Kinderopvang de Bilt is altijd opzoek naar  leergierige, nieuwsgierige medewerkers die zich ervan bewust zijn dat kinderopvang echt een vak is. Bij het uitoefenen van je beroep draag je zelf de verantwoordelijkheid voor een groep kinderen, als gelijkwaardige partner, samen met een collega. Kinderopvang is niet alleen noodzakelijk voor de arbeidsmarkt, maar ook van het grootste belang voor de ontwikkeling van kinderen.

Pedagogisch professionals

Het kind staat bij ons centraal en er is veel aandacht voor het pedagogisch beleid. De pedagogisch coach en de activiteitenmedewerker bieden je ondersteuning, om er met elkaar voor te zorgen dat ieder kind een leuke dag heeft en jij als pedagogisch professional in je kracht staat en je met plezier bij ons werkt.

Bekijk onze vacatures

Vaste aanstelling

Kinderopvang de Bilt wil haar medewerkers, naast goede kwaliteit, ook duidelijkheid en vastigheid bieden. Daarom krijg je al na één jaar een aanstelling voor onbepaalde tijd (bij wederzijdse tevredenheid over het functioneren).

Solliciteer

Je werkend blijven ontwikkelen

Bij deze tijd hoort ook dat medewerkers zich blijvend willen ontwikkelen en willen leren. Ook wij vinden dat belangrijk, meedenken in werkgroepen, volgen van opleidingen/trainingen, actieve houding tijdens werkoverleggen, vergaderingen, bijwonen van de jaarlijkse studiedag: allemaal zaken waar wij veel waarde aan hechten en die we ruimschoots faciliteren.

Waar ga je werken?

Alle locaties liggen in of nabij natuurlijke buitenruimten en zijn op fietsafstand van Utrecht, Zeist en treinstation Bilthoven bereikbaar. Het kind staat bij ons centraal en er is veel aandacht voor pedagogisch beleid. De pedagogisch coach en de activiteiten medewerkers bieden je, indien nodig, ondersteuning om er samen voor te zorgen dat ieder kind een leuke dag heeft.

Liever werken in de flexpool?

Wij zijn doorlopend op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze flexpool. Vind je het leuk om steeds op een andere locatie te werken? Ben je minimaal 1 dag per week beschikbaar en ben je gekwalificeerd om te werken op het kinderdagverblijf of de BSO? Reageer via onderstaande button of bel voor meer informatie 030-3079017

Solliciteer

Stagiaires welkom!

Ben je op zoek naar een leuke stageplek en volg je een MBO3, MBO4 of HBO opleiding. Dan ben je altijd welkom bij ons, want we kunnen je veel leren. Je krijgt volop de gelegenheid je eigen kwaliteiten te ontwikkelen en uit te bouwen. En natuurlijk te genieten van het werken met kinderen!

Solliciteer

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid

Wij zorgen ervoor dat kinderen van 4 jaar klaar zijn voor school, dat ze met andere kinderen hebben leren spelen, dat ze hebben leren delen. Het is fijn als ze zich op hun plek voelen in een groep vóór school gaat beginnen. Daarnaast ondersteunen we natuurlijk spelenderwijs de  cognitieve vaardigheden. Voor schoolgaande kinderen geldt dat we ze in huiselijke sfeer een fijne en zinvolle vrijetijdsbesteding willen bieden, maar ook zo nodig helpen bij het samen spelen en het ontdekken je eigen talenten. We bieden regelmatig leuke activiteien aan rond een bepaald thema en er worden ook worshops en sportclinics gegeven door ‘specialisten’ van buiten onze organisatie.